Minik Kalpler Anaokulu

Vizyon: Milli-Manevi değerlere bağlı,Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen,Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu,İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş,Sosyal ilişkileri güçlü, işbirliği ve takım çalışmasına istekli,Değişik görüş ve düşüncelere saygılı,Yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen,Çevreye ve doğaya duyarlı,Müzik ve ritim duygusu gelişmiş,El becerileri gelişmiş,Kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen,Türkçe´ yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmek, yaşayarak, görerek, deneyerek eğitim yapmak,Gezi, gözlem ve deneylerle öğrenilenleri pekiştirmek,Çocukların gelişim düzeylerini ilgi ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak,Serbest zaman etkinlikleri ile çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve sosyalleşmelerini sağlamak,Türkçe dil etkinlikleri ile konuşma, anlatma, dinlenme ve iletişim becerileri kazandırmak,Kavramları öğrenmeye karşı ilgi uyandırmak ve öğrenmeyi zevkli hale getirmek,Çocukları dengeli beslenme ve dinlenmenin ruh ve beden sağlığı için gerekliliğine inandırmak,Farklı materyal ve oyuncaklarla çocuklardaki uyarıcı sayısını arttırmak, Çevre tarafından tercih edilen örnek bir okul olmak, Çocuklarımızı ilköğretime en iyi şekilde hazırlamak,Kişisel bakım alışkanlığını kazandırmak,Eğitim etkinliklerin değerlendirilmesinde belirlenen amaçlara ne ölçüde ulaşıldığının tespiti yapılarak planlamayı bu sonuçlar doğrultusunda yapmak.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ: 09:30 DERS BİTİŞ SAATİ: 14:30
Isınma: OKULUMUZUN ISINMA İHTİYACI KALORİFER(KÖMÜR) İLE SAĞLANMAKTADIR.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tutakminikkalpleranaokulu.meb.k12.tr

Adres - CAMİ MAH. 313 SK. HALK EĞİTİM MERKEZİ BLOK NO 3 TUTAK / AĞRI

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - CAMİ MAH.313 NOLU SOKAK NO:3

Adres - CAMİ MAH. 313 SK. HALK EĞİTİM MERKEZİ BLOK NO 3 TUTAK / AĞRI

Ulaşım ÖĞRENCİLERİMİZ AİLELERİ TARAFINDAN OKULA BIRAKILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.